Madplan, opskrifter og min hemmelighed

Skinkehorn

img_7414img_7333

Januar er for alvor skudt i gang og jeg har lovet flere af jer, løbende at dele billeder af  det mad jeg dagligt indtager. Flere har spurgt på opskriften på mine skinkehorn (eller hvad slags kød der passer dig, jeg bruger hamburgerryg i mine), så her kommer den.

Du skal bruge;

Skinkehorn (24 stk)

2 dl lunt vand

1/2 dl hytteost

25 gram gær

lidt salt

400 gram grov mel

100 gram hvid hvedemel (grov)

lidt olie

Fyld

12 skriver skinke/hamburgerryg (der skal 1/2 skive i hver)

12 skiver ost (der skal en 1/2 skive i hver)

Kan evt. krydders med lidt krydderi efter eget valg

Sådan gør du:

Gæren opløses i vandet og du tilfører derefter de resterende ingredienser, dejen ældes sammen og stilles til hævning i ca.  1 time. Del dejen i 4 stykker og rul hver stykke ud i en cirkel. Cirklen deles i 6 trekanter, kødet og osten lægges på – og hornet rulles sammen. Stilles til efter hævning i ca. 15 minutter.

Bages ved 180 grader i ca. 15 minutter, kan med fordel fryses – så du altid har et sundere alternativ i nærheden.

Velbekomme 🙂

Find også mine andre opskrifter her:

Kostplan 

Valnøddebrød

Spinat boller

Spinat vafler

Suppe og grøntsagsbrød

Pirogger med oksekød

Blomkålspizza

Følg mine kamp her på bloggen, på INSTAGRAM og på bloggens facebook side 🙂 Som noget nyt kan du også følge med på SNAP – find mig under fitmom.dk

Skærmbillede 2015-04-01 kl. 18.17.53

facebook-round_318-26615 instagram_circle_black-5121 blogbut

1 kommentar

  • Gustavo Woltmann

    Perfekt opskrift til weekenden. Dem må jeg forsøge mig med at lave!

    Venlig hilsen

    Gustavo Woltmann

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Madplan, opskrifter og min hemmelighed