Solsikke boller og lækker smoothie
Lidt mad inspiration – her er hvad min morgenmad kunne bestå af. Friskbagte solsikke boller, æg og en iskold smoothie – MUMS.
Find opskriften på SMOOTHIE HER
Solsikke boller
Det skal du bruge;
4 æg
1 dl cremefraiche
1 1/2 dl solsikke kerner
1 1/2 dl sesamfrø
1 dl mandelmel
4 spsk HUSK
1 spsk sukrin
2 tsk bagepulver
lidt salt
Bland æg og cremefraishe sammen – jeg plejer at piske det så det bliver en ensartet masse. Tilsæt de øvrige ingredienser – jeg tilsætter altid HUSKÉN til sidst (da den suger væsken til sig). Når det hele er blandet sammen – lader jeg det stå overdækket i 20 minutter, så det ender med at blive en fast masse (dog vil den stadigvæk klistre).
Så er det bare at rulle 6-7 fine boller, pensel bollerne med lidt æg og drys med solsikkekerne eller sesamfrø. Stilles i oven i 12-15 minutter ved 180 grader.
Find andre indlæg om LCHF her;
SPRINGER UD I ENDNU ET PROJEKT
LCHF PIZZA PÅ EN BUND AF OKSEKØD
Super dejlig aften til dig
Du kan også finde www.fitmom.dk på FACEBOOK – FIT-MOM, BLOGLOVIN & INSTAGRAM – @FTIMOMBYCHARLOTTE
Vil du læse mere om kvinden bag bloggen – kan du finde det HER
Charlotte
Ej, hvor ser de boller gode og luftige ud! Glutenfri bagning er bare virkelig tricky, men du ser ud til at have knækket koden her! Haps, de ser lækre ud 😀
Dem må jeg prøve til weekendens brunch med veninderne! Tak for dejlig inspiration 😀
Anna – wonderwomanwannabe.dk